Колекція 2023 року PREMIUM edition

колекції рідких шпалер 2023 рокуТенденція композиції високих технологій з одного боку та спрямованості на природне походження з іншого отримала свою реалізацію в колекції 2023 року від BIOPLAST.

Колекція виконана в традиційній техніці рідких шпалер, з усіма класичними властивостями та методом нанесення, а значить рекомендована для роботи не тільки професіоналам, а й початківцям, оскільки невибаглива у підготовці та проста у роботі.

Колекція Premium EditionОсобливістю цієї колекції є те, що композицію відтінків у ній становить не тільки колір волокон штучного шовку, а й комбінація натуральних мінералів. Тому, коли ми говоримо про природне коріння нової колекції – це не перебільшення, і не риторичний оборот. Саме природні мінерали у всій кількості своїх відтінків, та його композицій, стали надихаючою, і фізичної основою для колірної гами колекції, будучи її колірним наповнювачем. Важливо відзначити високу світлостійкість мінеральної складової кольору.

Колірна палітра – стримана, у природній м'якій гамі.

Рідкі шпалери Premium EditionОкремо рекомендуємо звернути увагу на розкладку у відтінках сірого кольору, що переходить у приглушені кольори класичної палітри.

Природні відтінки порадують око як у теплій, так і в прохолодній гамі кольорів. А використання кількох фракційних схем відкривають можливості застосування оригінальних текстурних рішень.

М'яка текстура, візуально виражена. Обмеженою серією додано дев'ять видів з глибоко вираженою «кам'яною» фактурою, для спеціальних декоративних ефектів.

Premium Edition колекція рідких шпалерКомпозицію кольорів колекції можна позначити як дворівневу: при побіжному погляді буде видно м'який фоновий колір, а при найближчому розгляді - складний текстурний малюнок. Це додасть стінам характеру.

Розробка колекції Premium EditionРозробка колекції велася при глибокому вивченні сучасних тенденцій та колірних уподобань в оформленні. Широка гама, у поєднанні з текстурними варіаціями, чудово підійде як для всього спектра житлових, так і офісних приміщень.

При всій складності композиції колекція знаходиться в середній ціновій категорії. Це наш подарунок нашим дорогим поціновувачам.