Оздоблення. Робити чи ні?

Харків, серпень 2022. Ми, як виробник оздоблювального матеріалу з більш, ніж шістнадцятирічним стажем, а також впевнений і ви, наші дорогі читачі, і клієнти, запитуємо себе: «А чи варто зараз робити оздоблювальні роботи?», «Чи це час? ?», «Чи варто витрачати на це кошти та сили?». Спробуймо розібратися в цьому.

Оздоблювальні роботи. Робити чи ніБезумовно, військовий час розставив пріоритети у новому порядку, і змусив нас заново формувати ціннісний ряд. І звичайно, декоративні оздоблювальні роботи мають не найвищий пріоритет важливості. Однак це все буде вірно і незаперечно тільки в короткій часовій перспективі.

А щоб зрозуміти ширшу перспективу, спробуємо розглянути зворотну ситуацію. Чи хочемо ми спостерігати, як зовнішня частина нашого життєвого простору занепадає поступово? Ми ж знаємо, що за занепадом зовнішньої сторони завжди стоїть занепад смисловий, або як його часто називають моральним. Чи можемо ми це дозволити собі зараз? Впевнений, що будь-який із вас відповість негативно.

А якщо вже ми налаштовані рішуче підтримувати свій моральний статус, спробуємо дати кілька порад, ґрунтуючись на власному досвіді. І так, як наші з вами регулярні бесіди присвячені рідким шпалерам, і всьому, що з ними пов'язано, подивимося на це питання саме в цьому розрізі.

Будь-яке невелике покращення, упорядкування і підтримання в чистоті – це чудовий спосіб розставити знаки та символи, які підкажуть нашій свідомості, що ми маємо контроль над ситуацією, самі обираємо спрямованість наших дій, і знаємо який результат отримаємо. А, як відомо, відчуття контролю дарує почуття впевненості. Ось саме впевненість, і дозволяє нам діяти, і діяти в позитивному ключі. Загалом саме те, що нам зараз потрібно!

Почнемо з простого:

1. Будь-яке приміщення, яке хоча б рік було в експлуатації, завжди має, нехай і невеликі, але такі елементи, які вимагають догляду. Найчастіше такому впливу часу піддаються зовнішні кути і площині біля вимикачів. Ці місця, як правило, забруднюються частіше за інші. Давайте виправимо їх! Заміна забруднених рідких шпалер у такій зоні на чисті – займе не більше 15 хвилин із розрахунку на одне місце, з урахуванням часу на підготовку. Дуже швидко, чи не так? І матеріал для такого ремонту, найімовірніше, є у вас під рукою! А, як це зробити правильно – ви можете згадати разом із нашим навчальним відео.

2. Для внесення елемента новизни, або внесення нових нот у настрій приміщення, часто не завжди є необхідність змінювати щось у всій кімнаті. Давайте виберемо невелику площину. Це може бути торцева стіна коридору, простінок поруч із шафою або вікном. Для досягнення ефекту достатньо, навіть якщо вона при повній висоті кімнати буде всього близько двох метрів завдовжки. Це лише 5-6 квадратних метрів. Робота з підготовки та нанесення сумарно займе у вас не більше чотирьох годин! Адже це теж не багато, згодні?

Але і в першому, і в другому варіанті нові позитивні враження гарантовані вам на найближчі місяці! Достатні навіть невеликі зміни до нового, на краще, щоб дати своїй свідомості сигнал - "все йде як треба, все буде добре". І повірте, що це стане важливим стимулом для вас! Ми вже перевірили це на собі.

Так, саме так і працює людська природа! Життєвий простір має надихати! Навколишній простір має надавати стимулюючий і потенціюючий психологічний ефект. І саме зараз це важливо, як ніколи раніше, важливо, щоб нам допомагали стіни рідної оселі, або того, що їм є для нас сьогодні.

Як зробити більш істотні зміни з мінімальною витратою ресурсів, сил і часу? Про це ми обов'язково розповімо вам у наступній статті. Рідкі шпалери BIOPLAST мають широку лінійку продуктів, які швидко, з розумною економією сил та засобів, а також гарантованим результатом дозволяють виконати це завдання.

Довіряємо професіоналам та рухаємось до перемоги!