Участь у виставці Design. Living Tendency

Виставка Design. Living Tendency
Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці новітніх тенденцій в інтер'єрі Design. Living Tendency в період з 28 вересня по 01 жовтня 2016 року.
Виставка відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, виставковий центр «КиївЕкспоПлаза». Наш стенд в павільйоні №1.

Інформація про виставку:

Design Living Tendency – найбільша в Україні виставка новітніх тенденцій в інтер'єрі, що представляє декор, меблі, світло, домашній текстиль і декор вікна. Щорічно, восени, до Києва приїжджають фахівці з усіх регіонів України для того, щоб ознайомитися з новими колекціями, інноваційними рішеннями і трендами представленими провідними українськими і зарубіжними компаніями.
За роки існування виставка Design Living Tendency розширила кількість тематичних розділів, і сьогодні DLT не просто меблева виставка, а глобальна платформа для пошуку ділових контактів і укладення вигідних контрактів з ключовими гравцями інтер'єрного ринку. До послуг компаній професійно організований B2B-захід, що сприяє розвитку бізнесу та просування вашого бренду як в Україні, так і за кордоном.
Виставка Design Living Tendency об'єднує більш ніж 365 компаній, що дозволяє уявити 20000 аудиторії фахівців широкий асортимент продукції, серед якої:

  • Меблі для дому (м'які меблі, дитячі меблі, кухонні меблі, меблі для ванної, меблі для віталень і спалень)
  • Меблі для офісу і сектора HoReCa
  • Освітлення (лампи, люстри, світильники)
  • Домашній текстиль
  • Декор вікна (штори, гардини, сонцезахисні системи, жалюзі, маркізи)

Виставка Design Living Tendency –демонстрація не тільки продукту але і його можливостей. Безліч проектів, які реалізовуватимуться спільно з кращими українськими і європейськими дизайнерами стають вітриною для креативних і навіть авангардних ідей.