Весняний дизайн інтер'єру квартири

Весну по праву можна назвати самим надихаючим сезоном. Разом із пробудженням природи в людини активізується почуття прекрасного, а також більшість людей прагнуть оновити свій домашній декор. Одним із цих способів – це є використання рідких шпалер Біопласт.

Рідкі шпалери «Біопласт» — сучасна та екологічна альтернатива традиційним шпалерам. Виготовлений з натуральних інгредієнтів, таких як шовк і целюлоза, простий в підготовці та обслуговуванні.

Що саме стане базою для сезонного інтер'єру, з чим асоціюється у нас весна і як створити привабливий дизайн? На всі ці питання ми відповімо у цій статті.

Основні кольори цієї весни

В цьому році - це є білий, зелений та жовтий. В окремих інтерпретаціях також активно використовують рожевий, блакитний відтінок та пастельні тони.

кольори в інтер'єрі

Щоб будинок виглядав більш гармонійно після перетворення, ми рекомендуємо вам поєднувати не більше трьох основних кольорів в дизайні, а за основу брати більш спокійніші та світліші відтінки.
кольори в дизайні квартири

На фото - арт. 863 и арт. 953

Весна у декорі вашого будинку

Перетворити картинку можна за допомогою незначних деталей. Насамперед це квіти. Прозора ваза зі свіжою водою, камінчиками та живими пелюстками. Також можете додати яскравий текстиль під стиль інтер’єру. Наприклад: м'які подушки під колір рідких шпалер.
весняний інтер'єр

На фото - арт. 940

Використання простору за допомогою рідких шпалер

Характерною особливістю весни є наявність світла та вільного місця. Не обтяжуйте будинок, а створюйте затишок. Артикул 404 – це небесно-голубий відтінок з додавання білого кольору, який збільшує не лише об’єм квартири, а надає їй свіжості та простору.
тренди цієї весни в інтер'єрі

Комбінування

Ще один спосіб використання рідких шпалер Біопласт у весняному дизайні інтер’єру – комбінування різних кольорів та малюнків.

Біопласт у весняному дизайні інтер'єруЦе можна зробити, використовуючи один колір або візерунок для стін і інший для стелі, або створивши акцентну стіну з малюнком або кольором, відмінним від решти кімнати.

Загалом, використання рідких шпалер «Біопласт» — відмінний спосіб створити у своїй квартирі атмосферу весни.

Завдяки натуральним матеріалам, екологічним властивостям і різноманітним варіантам дизайну це розумний вибір для тих, хто хоче оновити свій інтер’єр цього сезону.

Не бійтеся експериментувати, адже ваше відчуття весни може відрізнятись від бачення дизайнерів. Намагайтеся пробудити в собі творчість. Це прекрасний момент, що створить, який дозволить ушляхетнити простір всередині і збагатити вас позитивними емоціями.