Колір року від компанії PANTONE та 1005 артикул від BIOPLAST

За усталеною традицією компанія PANTONE (www.pantone.com), що є світовим лідером і еталоном в індустрії колірних гам, наприкінці кожного року оголошує, який колір буде найактуальнішим у Новому Році. Фахівці компанії ґрунтуються на глибокому вивченні, попиту та його тенденцій у галузі колірних схем та рішень. Важливими моментами, на яких ґрунтується їх вибір, є глобальні тенденції у загальносвітових очікуваннях та настроях людей. На думку фахівців компанії, колір року здатний допомогти людям втілити свої очікування через призму свого світовідчуття.

І так, для 2022 титульним стане колір 17-3938 Very Peri. Його можна описати як синій колір, з деякою часткою фіолетово-червоного. На думку фахівців компанії PANTONE, він є поєднанням настроїв «творчого початку, енергії життєрадісності та динамічної присутності».

Ми ж, зі свого боку, продовжуємо передбачати світові тенденції і вже раді представити вам артикул 1005 від торгової марки BIOPLAST. Крім високої схожості колірної гами цього артикулу рідких шпалер з кольором 2022 року, він ще й має м'яку шовковисту текстуру, що відмінно підходить для оформлення інтер'єрів у сучасному стилістичному рішенні.

І нехай цей колір принесе у новому році вам удачу та радість в активній творчості!