Сіра кольорова гама

Зазвичай, якщо ми хочемо сказати про щось невиразне, непоказне, позбавлене емоційного забарвлення - ми використовуємо епітети, пов'язані з сірим кольором. Але чи насправді сірий колір є таким вже й позбавленим особистості? Давайте спробуємо з’ясувати це питання.

Перш за все варто згадати про природу сірого кольору, і те, що в системі RGB це поєднання трьох основних кольорів (R-червоного, G-зеленого і B-синього) в рівних пропорціях. І це робить його універсальним. Невеликі відхилення в цій пропорції дають сірому кольору безліч варіантів, такі як, наприклад, кольору маренго (синяво-сірої морської хвилі) або графітовий сірий.

За допомогою сірого кольору, ми створюємо простір, в якому ми самі є головним елементом. Він підкреслює прямі лінії, створює відчуття упорядкованості. А далі, з візуального рівня, це враження проецирується на рівень емоційний.

І якщо ми будемо керуватися діалектикою розвитку сірого кольору, для відчуття повноти він повинен перейти у власну протилежність - невеликий колірний акцент, який і змусить звучати мелодію вашого настрою.

У колекціях BIOPLAST можна знайти більше 20 різноманітних варіантів готових кольорово-текстурних рішень в сірій гамі. До вашого вибору - весь спектр: від світло сірих, до темно-графітових колірних варіантів. А ми зі свого боку гарантуємо, що застосування рідких шпалер BIOPLAST буде простим, а візуальний ефект - витонченим.

Не бійтеся експериментувати і трансформувати простір під свою унікальну індивідуальність!