Особливості зеленого кольору в інтер'єрі

Зелений колір по праву вважається одним з переважаючих в природі оточуючих нас речей та явищ. Він є символом природності самого середовища проживання, її суттю і душею. Він дає заспокоєння і цілющу прохолоду, відпочинок для очей і емоцій. Пояснюється це тим, що позитивне сприйняття цих відтінків закладено в нас самим природним чином, самим Всесвітом. Осмислюючи значення цих образів, ми поділимося з вами, як поєднувати зелені колірні палітри в найбільш гармонійній пропорції.

Сполучення зеленого кольору в будь-яких відтінках з деревними тонами і текстурами – це безпрограшний варіант. При цьому відтінки дерева можуть бути світлими, темними, з червоними відливами або тональними переходами в кольорах шоколаду. Всі вони будуть виглядати гармонійно.

Схожа ситуація і з відтінками сірих і сіро-блакитних кольорів. Вони практично всі прекрасно поєднуються з гамою зелених тонів.

Елементи декору, виконані в білому кольорі, в поєднанні з основним зеленим, виразно підкреслюють правильність і точність ліній, і додають відчуття акцентованої завершеності інтер'єру.

Особливе місце в традиції оформлення займає поєднання зелених відтінків з невеликою кількістю декору в кольорі золота. Однак будьте обережні з пропорцією золота, тому що занадто велика його кількість може зіпсувати візуальний ефект.

У тенденціях сьогодення актуальними вважаються поєднання темно-зелених і графітових тонів. Вони надають вагоме, значиме емоційне забарвлення всьому стилю інтер'єру.

В якості загальної рекомендації – при застосуванні зеленої палітри слід враховувати, що зелені тони мають психологічний ефект «охолодження» емоційних станів. Так, наприклад, вони ідеально підходять для місць відпочинку та психологічного розвантаження, допомагають людям зі схильністю до рухомих емоційних реакцій знаходити баланс і гармонію.

У нашому інтернет-магазині BIOPLAST ви зможете підібрати рідкі шпалери в відтінках зелених кольорів, використовуючи зручний колірний фільтр. Для вашої зручності кожен з артикулів можна оцінити, «заливши» їх в кілька стандартних інтер'єрів – це допоможе зорієнтуватися з візуалізацією, яка з ряду стандартних інтер'єрів, може бути найбільш близькою до вашого проекту. Рідкі шпалери BIOPLAST невибагливі як на етапі підготовки поверхні, так і в роботі. А сам процес роботи з ними доставить вам радість творчості!