Осінній інтер'єр

Створи затишну та гостинну атмосферу, яка відобразить красу та теплоту вашого інтер’єру в осінній сезон. Оновіть колірну гамму вашого будинку теплими землистими тонами, які нагадують вам осінь. Розгляньте відтінки темно-червоного, оранжевого, жовтого та насиченого коричневого.

Ми вирішили допомогти вам в цьому і зібрали ТОП – 4 артикулів цієї осені, які набирають найбільш охоплено саме цієї категорії.

1. Перший фаворит даної відбірки це насичений коричневий відтінок. Благородний коричневий колір використовується в дизайні будь-якого стилю, як класичного, так і сучасного.

Одне з ключових властивостей і переваг коричневого кольору – комбінаторність. Цей колір поєднується практично з будь-яким кольором. З його допомогою можна приглушити яскраві тони і зробити більш цікавими завідомо нудні палітри.

Цей відтінок надасть вашій домівці надзвичайне тепло та неймовірний затишок, так як за основу він має шовкове волокно. І це все належить до артикула – 1009.

2. Другий відтінок даної відбирки це помаранчевий. Чому саме помаранчевий відтінок зараз набирає таких величезних обертів в дизайні інтер’єрі:

По-перше : Помаранчевий колір завжди теплий, у нього не буває холодних відтінків;

По-друге: Помаранчевий колір в інтер’єрі стимулює роботу мозку, покращує апетит, підвищує тонус. Крім того, помаранчевий колір підвищує рівень емоційності і спонукає до розмов.

По-третє: Помаранчевий колір здатний візуально наближати об’єкти: помаранчеві стіни, меблі, аксесуари.

Всі ці характеристики ви зможете побачити в саме цьому артикулі – 984. Також в складі даного артикула є шовкове волокно та неймовірне золоте сяйво, переливається.

3. Далі проговоримо про сонячний відтінок. Жовтий колір в інтер’єрі — одне із найвдаліших дизайнерських рішень. Це найлегший та найяскравіший колір у спектрі, який легко комбінується із іншими кольорами. Його присутність наповнить оселю яскравістю, оптимізмом та енергією.

Це символ сонця, тепла та літа. Жовтий колір дуже багатогранний, є і теплий, і холодний, і різні відтінки за насиченістю. Тому ми підібрали для вас ідеальний відтінок і це артикул 1001. Він надасть вашій домівці тепло та затишок, так як має шовкове та волокно покриття.

4. Четвертий фаворит даної відбірки це темно червоний відтінок. Оформити інтер’єр, з використання цього кольору, досить сложно. Красний колір є одним із найяскравіших і емоційний відтінків, у всій палітрі. Цей колір асоціюється з енергією та силою.

Використовуючи червоний колір в обробці інтер’єру, слід пам’ятати, що їм не можна зловживати. У невеликих кількостях він заряджає енергією, а ось перенасичення може призвести до подразнення.

Ми обрали для вас самий лайтовий відтінок, який надасть вашому інтер’єру красу та вишуканість, який має за основу – шовкове покриття. І це артикул – 910.

Пам’ятайте, що ключ до гарного осіннього дизайну – це вдало обраний матеріал для ваших стін. Вам не потрібно повністю переглядати свій дизайн, ви можете також добавити сезонні штрихи, які можна легко замінити з наближенням зими. Це дозволить вам насолоджуватися теплом і красою осені у вашому домі.