Використання теплої бежевої гами кольорів в інтер'єрі

Коли перед нами стоїть завдання створити інтер'єр в світлому, й до цього ж теплому настрої, уникаючи гри контрастів, щоб відчувати себе в ньому спокійно й захищено, уникаючи емоційних піків, ми, швидше за все, використовуємо теплу гаму бежевого кольору.

У традиційних культурах, де житла будувалися з місцевих ґрунтових матеріалів, бежева гамма відтінків протягом багатьох тисячоліть була невід'ємним атрибутом укриття, сховища, домівки. Пізніше вона почала асоціюватися з емоційним спокоєм, почуттям безпеки та затишку.

Вся палітра, від світло-пісочного, вершкового, ванільного, кремового, персикового, до капучино і світло-коричневого входить в теплу гаму бежевого кольору.

Завдяки своїй природній привабливості, і природній м'якості ця гама може використовуватися як самостійно, так і чудово виглядає в комбінації з відтінками білого кольору.

Такі кольори здатні дати теплу, середземноморську енергетику, що розташовує до емоційного і фізичного відпочинку. До того ж, якщо додати до них трохи відтінків шоколаду, це в свою чергу додасть глибину і об’єму всій композиції.

Головне правило, щоб отримати подібний ефект – дотримуватися пропорції: 60% світлих, навіть можливо білих відтінків, 30% трохи більше темних відтінків бежевого, і не більше 10% кавових або темно-коричневих варіацій кольору.

Важливою складовою будь-якого інтер'єру є штучне освітлення. У нашому випадку найкраще підійдуть лампи з теплим спектром світіння.

Світло бежева гамма чудово виглядає на великих відкритих площинах. А надати їм текстурну складову можна, використовуючи рідкі шпалери BIOPLAST. Безшовне покриття, більше сотні текстурних і колірних рішень, і це тільки в світло бежевій колірній палітрі.

Використовуючи, систему колірних фільтрів в нашому інтернет-магазині, можна зручно і швидко підібрати кольорову гамму, яка підходить саме вашому проекту.

Легкість в роботі з рідкими шпалерами BIOPLAST зробить процес декорування простим і приємним, а результат передбачуваним.

Експериментуйте з радістю!