Білий колір в інтер'єрі

Житловий простір, в якому ми живемо, не завжди задовольняє нас достатнім кількістю вільного місця. І у кожного з нас, напевно, виникало бажання його розширити. Чи можливо це зробити фізично? Найчастіше - неможливо! Однак, існує ряд декораторських прийомів, що дозволяють змінити саме відчуття житлового простору.

Найвідомішим з них є застосування розширеної пропорції білого в кольоровій палітрі інтер'єру.

Світло, багаторазово відбиваючись від площин, розсувує простір, дає відчуття легкості, чистоти, пом'якшує грані.

Білий колір в інтер'єрі - це найкраща основа для можливості змінювати настрої, смисли, або як ми часто їх називаємо – акценти. Акцентами можуть стати яскраві кольорові елементи, як картини, рослини, домашній текстиль. Замінити акценти, легко - а означає, що мінімальним засобами легко змінити і настрій приміщення.

Білий гармонує з будь-яким тоном і відтінком. Будь то яскраві, активні тони, сіра гамма або півтони пастельної палітри.

У творчих людей білий фон викликає відчуття смислової чистоти, пробуджуючи в них творче бажання діяти, і наповнювати простір змістом.

Важливо пам'ятати, що крім кольору є ще один важливий аспект декору - текстура. Ідеальним декоративним інструментом для створення текстур на поверхнях є рідкі шпалери BIOPLAST. При цьому в лінійки нашої торгової марки є як мінімум п'ять чистих білих різновидів. І – так , ви абсолютно праві, вони відрізняються саме текстурами. Ви готові випробувати їх?

З практики відомо, що рідкі шпалери BIOPLAST легко ремонтуються, а будь-які забруднення і пошкодження можна легко виправити, навіть не маючи спеціальних навичок. При цьому легкість в підготовці поверхонь і нанесення рідких шпалер BIOPLAST зробить ваш експеримент нескладним і приємним. Не бійтеся змінювати життя на краще!