Забарвлення рідких шпалер: вибираємо найкращу прикрасу інтер'єру

Гармонійний і стильний інтер'єр засновується на безлічі деталей. Чи не найважливіша з них – колір. Колірна гамма рідких шпалер дозволяє експериментувати зі стилями і настроєм. Але яку саме колекцію вибрати? Якому забарвленню віддати перевагу? Давайте розглянемо основні колекції Біопласт і поговоримо про те, як наповнити простір кольором за допомогою рідких шпалер.

Базові кольори в колекціях

Компанія Біопласт існує вже 10 років і регулярно пропонує своїм клієнтам нові забарвлення. Сьогодні в каталозі ви знайдете чотири колекції:

  1. Універсальний каталог №1, з розкішними або стриманими кольорами.
  2. Рідкі шпалери зі штучним шовком в найяскравіших життєрадісних тонах – каталог №2.
  3. Затишні і м'які кольори в каталозі №3.
  4. Презентабельні і стильні матеріали в світло-бежевих тонах з кольоровими вкрапленнями в каталозі №4.

Які кольори рідких шпалер підійдуть саме вашому будинку? Орієнтуйтеся на рівень природної освітленості приміщення, інтер'єрний стиль і рекомендації дизайнера. Також слід враховувати і те, які меблі і декор будуть перебувати в кімнаті.

Найпопулярніші тони

Крім бежевих і сірих відтінків, які вважаються універсальними, в моді і такі забарвлення:

  • рідкі шпалери білі для створення спокійної атмосфери з відчуттями чистоти і свободи;
  • бузкові, що нагадують про ніжність весняних квітів;
  • жовті рідкі шпалери, що створюють позитивну сонячну атмосферу;
  • рожеві, ідеально підходящі для романтичних спалень;
  • зелені рідкі шпалери – лаконічні і природні;
  • сині, що дозволяють оформити інтер'єр з максимальною глибиною і ефективністю.

Кольори покриттів можна комбінувати, зонуючи приміщення, створюючи витончені переходи або формуючи незвичайні дизайнерські малюнки на стіні.

До речі, рідкі шпалери можна використовувати не тільки для декорування стін, але і для колон і ніш, арок, виступів і стель. Цей оздоблювальний матеріал допомагає створювати безшовні поверхні з різними візуальними ефектами. Це може бути ефект «повітряної хмари», що отримується завдяки великим бавовняним волокнам або ефект «монолітної» поверхні, що створюється дрібними текстильними вкрапленнями. Також можна вибрати варіант з блискітками і глітером для створення святкової атмосфери. У будь-якому випадку ви отримаєте довговічну, екологічну і приємну на дотик обробку.